Verhalen

Mijn naam is Stephanie Habets, en ik ben een alleenstaande moeder van een zoontje van 4 jaartjes jong. Ik werk als Verzorgende IG-er op een gesloten afdeling van een verzorgingstehuis.

Ik was al enige tijd op zoek naar ander werk waar ik meer uitdaging en avontuur in zou krijgen. Meer voldoening. Ik ben in contact gekomen met Marcel via facebook en Marcel heeft mij geïnformeerd over teammarketing. Ik was meteen erg enthousiast en wist dat hierdoor mijn leven ging veranderen.

Meer inkomen, meer vrije tijd voor mij en mijn zoontje, betere toekomst met meer zekerheid. en natuurlijk nieuwe contacten! Ik wil andere mensen diezelfde kans geven als wat Marcel mij heeft gegeven.

Anderen coachen en begeleiden voor een betere toekomst. Dit is wat ik nodig heb als alleenstaande moeder want ieder kind verdiend een mooie toekomst zonder zorgen! Mijn werk bestaat nu uit het bieden van dezelfde kans aan anderen.


Mijn naam is Saïda Fakher, en internationale actrice. Op mijn 17e begon ik op de film acteurs academie in Amsterdam. Toen deed ik af en toe wat projecten en had ik een zaterdagbaantje.

Snel daarna gaf ik les op een basisschool in Den Haag. Ik was dramadocent. Maar toch kon ik mijn droom niet los laten. Na hard werken is het me gelukt en ben ik in Hollywood terecht gekomen. Ik heb daar drie jaar gewerkt, gewoond en gestudeerd.

Nu eenmaal teruggekeerd in Nederland doe ik nog steeds internationale projecten, maar welke werkgever zal mij keer op keer op korte termijn het aantal dagen (soms weken) vrij geven? Juist, geen enkele!

Ik vloog van de ene naar de andere baan. Ik hield het ook nooit langer dan twee maanden vol. Maar het aller vervelendste vond ik dat je zo hard werkt en dat voor maar drie centen!
Wat is het +\- €12,- p.u.?

Maar toen kwam ik deze business tegen. Al mijn problemen opgelost in 1 klap.

Nu kan ik zelf mijn inkomen bepalen, zelf mijn tijden indelen en werken met mensen die mij energie geven hoe leuk is dat?
Los van het feit dat je heerlijk met mensen bezig bent, veel persoonlijke groei behaalt,
Heb ik nu meer vrijheid hierdoor en een flinke beloning voor al dat harde werken. Net als op de filmset!

Nu bestaat mijn werk uit dezelfde kans te bieden en hen te begeleiden om ook hun doelen te realiseren, dat geeft mij energie!

Laat gerust je gegevens achter via het contact formulier en laat je informeren over deze unieke mogelijkheden, tot snel

Hallo, ik ben Nicole de Vries, business coach en beauty expert klaar om jou te helpen in het najagen van je dromen.

Jarenlang werkte ik als Accountmanager voor een werkgever en dacht ik gelukkig te zijn. Ik had een prima salaris, mooie extra’s en een baan waarvan ik leerde en waarin ik kon groeien. Toch merkte ik na een aantal jaar dat ik iets mistte en dat iets in mij zei dat het tijd was voor verandering. De zakelijke lat kwam steeds hoger te liggen en ik maakte lange dagen om mijn inzet te tonen, maar kreeg niet de waardering die ik zocht. Ik had weinig tijd voor mezelf en meer bezig met het gelukkig maken van mijn werkgever dan het najagen van mijn eigen dromen.

Ik besloot dat het tijd was om mijn eigen geluk te gaan creëren. Ik ging op zoek naar een manier van werken waarbij ik de vrijheid en mogelijkheid heb om mijzelf te ontwikkelen tot een gewenst punt. Een manier van werken waarbij ik onafhankelijk kan zijn, zelf mijn tijd kan indelen en zelf in de hand heb wat mijn inkomsten zijn.

Ik ontdekte een eenvoudig, maar sterk businessplan en vond hierin de uitdaging die ik zocht. Ik doe nu het werk wat ik leuk vind met de juiste mensen om mij heen en de juiste drive: mijn eigen geluk. Dit businessplan deel ik graag met jou, omdat mijn werk niet alleen bestaat uit het creëren van mijn eigen geluk, maar ook uit het werken aan de toekomst van anderen om mij heen met dezelfde ambities. Liefs Nicole

Mijn naam is Bruno Oenema voordat ik Teammarketing leerde kennen, werkte ik bij de Albert Heijn als vakkenvuller en daarnaast volg ik ook nog een studie. Mijn leven was toen in mijn opzichten perfect. Ik had niets te klagen tot dat ik merkte dat mijn vrienden om mij heen financieel en persoonlijke groeide en ik niet. Zij kochten auto´s en gingen op vakanties en hadden meer tijd om leuke dingen te doen.

Dat heeft me heel erg aan het denken gezet, mijn ouders zeiden waarom solliciteer je niet ergens waar je meer geld verdiend, bijvoorbeeld bij een koekjes fabriek.

Ook dit sprak me niet aan, veel geld verdienen en werk doen wat ik niet leuk vind.
Op een gegeven moment wist ik niet wat ik wilde doen qua werk. Ook al ben ik nog jong en heb ik nog een heel leven voor me, een ding weet ik wel : “Ik wil niet het gemiddelde leven leiden. “
In die fase kwam ik het concept teammarketing tegen, ik kom uit een dorpje en je mag wel raden. Ik had hier nog nooit van gehoord. Maar ik was wel meteen enthousiast, teammarketing biedt je zoveel kansen niet alleen financieel maar ook persoonlijk. Werken waar ik wil werken, mijn eigen uren indelen, werken met leuke en positieve mensen om mij heen.

Het komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, wanneer je echter een duidelijk doel voor ogen hebt, kan jij financieel onafhankelijk worden. Dit is mogelijk als je een dupliceerbare en simpele werkwijze hanteert en snel leert van ervaren collega’s.


Mijn werk bestaat nu uit het bieden van dezelfde kans aan anderen. Hier haal ik veel voldoening uit. Het maakt mij gelukkiger als persoon als ik andere mensen kan helpen en ook zie groeien.
Vraag gerust vrijblijvend voor meer informatie.