My Story

Mijn naam is Marcel ter Beek. Voorheen dacht ik veilig te werken voor een werkgever, totdat mijn ‘vaste contract’ niets waard bleek: Ik ben toen een kleding winkel begonnen dacht dan heb ik zelf alle vrijheid en heb ik lekker geen werkgever meer, en kan ik voor mijzelf bepalen wat ik doe.

Maar toen ik mijn winkel had, merkte ik dat ondanks mijn enorme inzet, mijn inkomen slechts beperkt bleef. Door o.a. de crisis, er was geen zekerheid over de toekomst, en wat ik steeds meer besefte dat ik afhankelijk was van mijn klanten. En dergelijke tijd bewust van was dat ik zeker geen pensioen op bouwde. Ik besloot op zoek te gaan naar iets waarbij ik op den duur méér zekerheid zou kunnen hebben. In mijn zoektocht naar een oplossing kwam ik teammarketing als inkomstenbron tegen. Ik had hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar was zeer verrast door de enorme mogelijkheden die het de mensen te bieden heeft. Tenminste, als je gemotiveerd bent om daadwerkelijk je leven in positieve zin te veranderen!

Ik ben gestart omdat het enorm veel kansen biedt en ik hierin eigenlijk alles vind waar ik op zoek naar was: deels vanuit huis werken, mijn eigen tijd indelen zodat ik meer tijd heb voor leuke dingen, een boven gemiddeld inkomen opbouwen en mijn pensioen veilig stellen. Wij werken met een team van collega’s die als doel hebben nieuwe collega’s verder te helpen… Mijn werk bestaat er nu uit om anderen dezelfde kans te bieden en hen te begeleiden, om hun doelen te realiseren. Hoe leuk is dat?

Gaat dit vanzelf? Nee. Voor niets gaat de zon op. Wanneer je echter een duidelijk doel voor ogen hebt, kan jij financieel onafhankelijk worden. Dit is mogelijk als je een dupliceerbare en simpele werkwijze hanteert en snel leert van ervaren collega’s.